webhosting, tárhely, domain webáruház készítés honlap pár perc alatt Webfejlesztés, webdesign Webauditálás

Jogi nyilatkozat

A GyorsTarhely.hu weboldal üzemeltetője:

Szolgáltató: InternetMarket Kft.
Adószám: 11938284-2-05
Székhely / Postacím: 3580 Tiszaújváros, Építők útja 11.
Ügyfélszolgálat telefonszáma: 49/ 440-182
Hívható: hétfőtől-péntekig 09:00-17:00.

Fax: 49 / 540-112
Email: info#kukac#gyorstarhely#pont#hu
A GyorsTárhely oldalak használatának feltételei

Szerzői jogok

A GyorsTárhely oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás

A GyorsTárhely oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. A Szolgáltató az oldalakon közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalak és szolgáltatások használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapítás nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásokra, melyekkel kapcsolatban Szolgáltató a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Adatvédelem

Szolgáltató minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja Szolgáltatóhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat Szolgáltató - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

Kockázat

Az InternetMarket Kft. szolgáltatásait (beleértve a GyorsTárhely.hu weboldalt) igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

Kérjük, hogy a weboldalt csak a fentiek elfogadása esetén látogassa!

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, azt szívesen fogadjuk az info#kukac#gyorstarhely#pont#hu email címen. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak levelére.

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük elégedett lesz szolgáltatásunkkal!

InternetMarket Kft.

VIP webhosting szolgáltatás egyéni igények szerint!

VIP webhosting szolgáltatás egyéni igények szerint! www.nettraffic.hu vállalati statisztikai rendszer