webhosting, tárhely, domain webáruház készítés honlap pár perc alatt Webfejlesztés, webdesign Webauditálás

Az alábbi domain nevek regisztrációjának ügyintézését vállaljuk

.hu regisztráció 3.990,-Ft igénylés menete >

A .hu végződésű domain nevek esetében a regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatást is magában foglalja. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 1.990 Ft / év). A domain nevet javasolt több éves fenntartással regisztrálni, ez esetben a fenntartási díj előre rögzített 1.690 Ft /év, ami a regisztráció díjához adódik. (Pl. domain regisztráció 5 év fenntartással: 10.750 Ft )

.com / .net / .org regisztráció 4.900,-Ft igénylés menete >

A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 4.900 Ft / év). A domain nevet érdemes több éves fenntartással előre regisztrálni, ez esetben a fenntartási díj előre rögzített 3.900 Ft /év, ami a regisztráció díjához adódik. (Pl. .com domain regisztráció 2 év fenntartással: 8.800 Ft)

.eu regisztráció 5.900,-Ft / év igénylés menete >

A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 4.900 Ft / év).

.ro regisztráció 29.900,-Ft / év igénylés menete >

A regisztráció díja 2 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. A 2 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 12.492 Ft / év).

.co.uk regisztráció 17.900,-Ft / év igénylés menete >

A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 17.900 Ft / év).

.cc regisztráció 11.900,-Ft igénylés menete >

A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 11.900 Ft / év).

.de regisztráció 6.900,-Ft igénylés menete >

A regisztráció díja 1 év időtartamra a domain fenntartását és a névszerver (elsődleges és másodlagos) szolgáltatás díját is tartalmazza. Az 1 év leteltét követően éves fenntartási díj kerül felszámításra (ez évente változhat, jelenleg 6.900 Ft / év).

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!


VIP webhosting szolgáltatás egyéni igények szerint!

VIP webhosting szolgáltatás egyéni igények szerint! www.nettraffic.hu vállalati statisztikai rendszer